Nyheder

Skarvregulering ved Skjern Å-systemet

Kære Benny.

For de af jeres medlemmer der har jagtret ned til Skjern Å-systemet er det muligt at få tilladelse til at regulere skarver i denne sæson. Kan jeg få dig til at lægge følgende opfordring på jeres hjemmeside eller sende den ud til jeres medlemmer i et nyhedsbrev:

Skarvregulering ved Skjern Å-systemet

Der er i år mulighed for at få tilladelse til at regulere skarv ved Skjern Å-systemet såfremt du har jagtret ned til å-systemet. Hvis du har dette og ønsker en reguleringstilladelse kan du få denne ved at henvende dig til Thomas Mosgaard på mail: thomas.mosgaard@rksk.dk. Ved henvendelse bedes du oplyse hvor i vandsystemet at du har jagt.

Med venlig hilsen

Thomas Mosgaard
Projektleder og Biolog

Ringkøbing-Skjern Kommune
Land og Vand
Smed Sørensens Vej 1
6950 Ringkøbing

Telefon 22 66 13 20
Hjemmeside www.rksk.dk