Nyheder

Fiskekonkurrence maj 2018

Der blev holdt fiske konkurrence torsdag den 10 maj, på Kristi himmelfart dag med rigtig godt vejr, det startede kl 5.00 med indvejning, og fiske konkurrencen starter kl 6.00, og sluttede kl 12.00 med den sidste indvejning. Der var 17 mennesker der deltog, 16 voksne og 1 barn, og der kom flere op af dagen, for at kigge så der var i alt omkring 30 personer. Der blev fanget 8 geder som blev vejet, og så blev der fanget flere som blev smidt ud igen, første pladsen gik til Mads Valentin med en gede på 4410 gram, og en anden plads til Jonatan Nielsen med en gede på 4225 gram, og en tredje plads til Karsten Nielsen med en gede på 2175 gram. Udover anden pladsen gik børnene pokalen til Jonatan Nielsen med en ekstra gede På 4220 gram, så det var en sej dreng, og der blev generelt fanget pæne geder hele dagen , så det var en god dag

se mere