Danmarks Jægerforbund, strukturudvalgets arbejde

Hej Kredsbestyrelse

På bagrund i strukturudvalgets arbejde, skal vi i kredsene afholde et kredsmøde for alle medlemmer. På dette møde vil medlemmerne i strukturudvalget for kreds 2. fremlægge deres arbejde. Da det er det vigtigt at medlemmerne får mulighed for at komme med input og kommentarer til det videre arbejde med struktur forDanmarks Jægerforbund, skal mødet afholdes.
Det er derfor vigtigt at alle Jægerråd for formidlet budskabet ud til lokalforeningerne, så alle er klar over den proces og dette møde.
Linda har oprettet en annonce til hjemmesiden, som er vedhæftet her. Hun var nød til at angive et Jægerråd for at gøre det. MEN DET ER FOR ALLE I KREDS 2 🙂
Det bliver 31-10-2018 i Aulum Idrætscenter kl. 19:00. Det er dagen efter vores kredsbestyrelsesmøde.

Giver det anledning til spørgsmål kan i kontakte Linda eller mig.

Jesper Truelsen
Formand Kreds 2