MacNab konkurrence

11 maj kl 08:30 til ca. 16:00

Har du lyst til både at skyde med jagtriffel, skyde lerduer og fiske, så er der mulighed for at kombinere alle 3 ting den samme dag, da Brande og Thyregod- Vester Jagforening i samarbejde afholder en MacNab konkurrence …… og hvad er så det ?

”The MacNab challange” er fra Scotland og stammer langt tilbage i tiden og går ud på at skyde en hjort, 2 grouse samt fange en laks, hos sine naboer fra solopgang til solnedgang uden at blive fanget …… Nu bliver det lidt dyrt at rejse til Scotland, så vi laver en dag på skydebane og i en fiskesø.

Programmet er som følger :
08:30 : Morgenmad i hytten på Flugtskydningsbanen i Brande
09:00 : Opdeling i Hold og start på Flugtskydningsbanen (Sporting samt ”høje fasaner”)
11:00 : Der skydes på Riffelbanen. (Løbende og fast mål)
12:00 : Frokost i Bjælkehytten (Pølser fra Grillen)
13:30 : Fiskesø i 2 Timer
15:30 : Kåring af MacNab mester 2019

Der skal bruges 20 riffelpatroner og 50 -75 flugtskydningspatroner.
Pris for alt ovenstående (incl. morgenmad og frokost): KUN 150,- DKK pr person.

Tilmelding senest den 5 Maj til : Thorkild 2168 8601 / Ib : 4166 1926
(OBS : Arrangementet er forbeholdt medlemmer fra Brade Jagtforening samt Thyregod- Vester Jagtforening)

Støt op om en dag der mere går ud på hygge og samvær end konkurrence!