Nyheder

Kommune mesterskab 2019

Kommune mesterskab 2019, startede kl 9,00 med de første skytter som åbnede med holdskydning, derefter blev der skudt hele dagen, både hold og inviduelt, hvor den sidste skydning sluttede omkring kl 14,30, der var 20 hold der deltog, og med 5 skytter på hvert hold, og af de skytter, var der også mange som deltog ide 7 rækker, desværre var der ikke nogen som deltog i rækken som ung jæger. Da vi kom op ad formiddagen, begyndte solen også at komme frem, så vi fik også det gode vejr, og det fik folk til at hygge sig med en kold øl eller vand, og så var der også mange som købte lidt at spise til, efter sidste skydning, hvor der har været 3 om skydninger, i 3 forskellige inviduelle rækker,blev der overagt medaljer og pokaler til de dygtige skytter, brande jagtforening takker for alle dem som deltog, og hjalp for at gøre det til en god dag.

resultat dokumenter til download:

Hold res 2019, – indi D, – indi J, – indi NJ, – indi OB,indi S, – indi SV, – indi V