Nyheder

Foredrag og Video Aften i Brande Jagtforening

Video/Foredrag om Vildsvinejagt i Pyrenæerne
den 16/3 er der foredrag og film kl 1900 med spisning kl 1730-1800

kontakt tilBenny Pedersen, 31384755, formand@brande-jagtforening.dkCaza De Jabali er vildsvinejagt på Spansk-Catalansk og den reneste form for vildsvinejagt findes i et område nær min spanske landsby Arén i det nord østlige Spanien på grænsen imellem Aragon og Catalunya.Hvert år er der et spansk produktionsselskab der producerer en film om højdepunkterne i sæsonen og med afsæt i dem tilbyder jeg at komme og vise klip og fortælle om denne famtastiske jagt, der har fundet sted generation efter generation. Det er en oprindelig jagt form med hunde og det hedder Batida på spansk.

Eneste krav er at I skal kunne samle mindst 10 jægere, der vil høre på mig og se klippene i en time til halvanden og det er helt gratis for de første 5 foreninger, ellers koster det 50 kr. pr. deltager.Arén er porten til et 100.000 hektarer stort, vildt og fjernt jagtområde i Pyrenæerne og ejes af én famile i byen. Jægere kommer fra hele verden for at opleve denne form for jagt og kongelige og andre berømtheder har forlængst opdaget området. Området er 75 km nord-syd og op til 2-25 km øst-vest.


kontakt til
Benny Pedersen, 31384755, formand@brande-jagtforening.dk