Posts Written By: frank@bormann.dk

Kære medlemmer og frivilige
Vi, her i Brande Jagtforening, tager regeringens anbefalinger angående COVID-19 meget seriøst.Derfor har vi valgt at aflyse (eller rykke) alle planlagte arrangementer på ubestemt tid.Vi opfordrer til at alle følger regeringens anbefalinger, så vi forhåbentlig sammen kan få bremset smitten af COVID-19 i en sådan grad at det danske sundhedsvæsen og økonomi ikke bryder sammen totalt.
Vi vender tilbage ned ny info lige så snart vi ved hvornår vi kan komme igang igen.
Vi håber at vi forhåbentligt snart kan få skudt gang i den nye sæson på skydebanen.
Med Venlig HilsenBestyrelsen

ARBEJDSDAG PÅ SKYDEBANEN

Da vi nærmere os åbning af flugtskydebanen d. 1 April 2020 skal vi have gjort banen klar

Derfor holder vi arbejdsdag Lørdag den 14 Marts 09.00-16.00

Af hensyn til forplejningen vil vi gerne, at man tilmelder sig til Thomas Elbæk, på telefon/sms 50419468 eller mail elbaek0604@gmail.com senest Tirsdag d 3. Marts.

Vi appellerer til at I alle deltager med jeres hjælp til arbejdsdagen, stort som småt.  Al hjælp er god hjælp.

Arbejdet som skal udføres på dagen er bl.a. rengøring af Klubhuset, og duehusene, opfyldning af lerduer samt klargøring af udenoms arealer mm.

Ved at vi alle bidrager er vi alle med til at vi har en flot og indbydende skydebane vi kan være stolte af at vise frem.

Dagens program

09:00  Morgenmad

09:30 Arbejdet starter

Ca. 12:30 Frokost

Når frokosten er færdig forsætter vi hvor vi slap

16:00 Dagens arbejde er slut

Med Venlig Hilsen

Flugtskydningsudvalget

Ordinær generalforsamling

fredag den 31/1 2020 kl. 19.00 i klubhuset

Dagsorden ifølge vedtægterne.

1. Valg af dirigent.

2. Aflæggelse af beretning.

3. Fremlæggelse af årsregnskab.

4. Indkomne forslag.

5. Fastsættelse af kontingent.

6. Valg af formand

7. Valg af bestyrelsesmedlemmer.

8. Valg af 2 suppleanter.

9. Valg af revisor og 2 revisorsuppleanter.

10. Eventuelt.

Forslag der ønskes optaget på dagsordenen skal

være formanden i hænde senest 8 dg. før.

Medbring danske og udenlandske trofæer.

Pokaler til: Danske bukke, største danske hjort og

flest nedlagte ræve samt krager.

Fiske konkurrence 2020

Der holdes fiskekonkurrence torsdag den 21 maj, på Kristi himmelfartsdag, fra kl 05,00 til indskrivning, der fiskes fra kl 06,00, og til sidste indskrivning kl 12,00

Der vil være fede præmier, og der gives pokaler til fangst af den største gede, både inden for voksen og barn, og der bliver også lavet bål, så der er også tid til hygge, for hele familien

Mødestedet er på ejstrupholmvej cirka 3 km fra brande, der bliver sat skilte op, og det er selvfølgelig i 7330 brande

Pris 0-14 år 50 kr, øvrige er 100 kr, halvdelen er penge summen bliver brugt på præmier

Der kan købes øl og vand for 10 kr

Tilmelding kan ske på dagen, eller til jens pedersen på 20997657

MVH Fiskeudvalget Brande Jagtforening

hjælper til vores flugtskydningsbane

Brande flugtskydningsbane søger hjælper til vores flugtskydningsbane, så hvis du kunne tænke dig, at prøve og være med i et socialt team, og få nye venner,og møde mange mennesker, så kan du give en tilbagemelding, og se om det er noget for dig. Det vi kan tilbyde, er at der er fri forplejning, af mad og drikke på de dage du har vagt, der vil blive rabat på lerduerne, der vil blive holdt en sommerfest for alle hjælper, og hvis du synes at det er noget, og vil forsætte med, så kan du få en uddannelse som flugtskydnings instruktør den vil så binde på minimum 2 år på vagtplan.

Der vil blive normalt 3 til 4 vagter hver sæson.

Hvis i vil vide mere, så kan i kontakte Jens Pedersen på 20997657

Kommune mesterskab 2019

Kommune mesterskab 2019, startede kl 9,00 med de første skytter som åbnede med holdskydning, derefter blev der skudt hele dagen, både hold og inviduelt, hvor den sidste skydning sluttede omkring kl 14,30, der var 20 hold der deltog, og med 5 skytter på hvert hold, og af de skytter, var der også mange som deltog ide 7 rækker, desværre var der ikke nogen som deltog i rækken som ung jæger. Da vi kom op ad formiddagen, begyndte solen også at komme frem, så vi fik også det gode vejr, og det fik folk til at hygge sig med en kold øl eller vand, og så var der også mange som købte lidt at spise til, efter sidste skydning, hvor der har været 3 om skydninger, i 3 forskellige inviduelle rækker,blev der overagt medaljer og pokaler til de dygtige skytter, brande jagtforening takker for alle dem som deltog, og hjalp for at gøre det til en god dag.

resultat dokumenter til download:

Hold res 2019, – indi D, – indi J, – indi NJ, – indi OB,indi S, – indi SV, – indi V

29 juni 2019 kommunemesterskab

Flugtskydning på jagtbanen i følgende rækker
Junior: 16 – 20 år
Ny jæger: jagttegn i 2 år
Senior: 21 – 50 år
Old Boys: 50 – 60 år
Veteran: 60 – 70 år
S. Veteran: 70 år plus
Damer: ingen aldersklasse

Brande jagtforening
Risbjergvej 60 7330 Brande
Brande-jagtforening.dk
Lørdag d 29 juni
Kl 9,00 – 16,00
Her er link til dokumentet kopi/paste til internetbrowser eller klik på det.