Kantakt til næstformand, ved alle slags af arrangements

  huset

  Bjælkehuset indeholder, opholdsrum og køkken, rum for kortsalg, handicaptoilet, sikringsrum og en stor terrasse. I køkkenet er der elkomfur med ovn, stor køleskab og svaleskab, samt opvaskemaskine. Dobbelt kaffemaskine, vask og skabe der indeholder komplet service til 45 personer. Opholdsrummet kan huse ca. 50 personer og er velegnet til fester som fødselsdage, polteabent eller lignende. På terrassen findes der borde og bænke.

  Flugtskydning kan udøves af alle. Sporten er velegnet både som holdsport og individuelt og hvis et arrangementet indeholder konkurrence findes der resultatkort på banen. I alle arrangementer deltager uddannede flugtskydeinstruktører, som sikrer at sikkerhedsreglerne overholdes, samt giver uerfarne skytter en venlig og professionel vejledning. Normalt skal man påregne 1 instruktør for hver 6 uerfaren skytter. Der skydes både til vanskelige duer og til duer hvor nybegyndere kan få en god oplevelse med flugtskydning. Sæsonen starter 1.april og slutter 1. oktober.
  Flugtskydningsbanen er velegnet til skydearrangementer for virksomheder, organisationer, jagtselskaber, foreninger, eller private, der ønsker et anderledes tilbud. Betaling for duer styres via et elektroniske betalingskort. Hver gang der bruges en due trækkes duens pris automatisk fra på kortet. Der kan skydes samlet på et kort eller hver skytte kan have et personligt kort.
  Depositum på skydekort (100,-) tilbagebetales hvis kortet tilbageleveres efter endt skydning.
  Antallet af lerduer har selvsagt betydning for den samlede pris.

  _MG_4028

  Der kan vælges mellem to afregningsformer; Individuel eller samlet afregning. Skydes der individuelt indsættes et aftalt beløb på hver skyttes elektroniske skydekort
  (udleveres på banen) der kan så skydes indtil kortet er tømt. Afregnes samlet, skyder alle indtil skydningen er færdig, hvorefter det samlede forbrug kan trækkes ud af computeren.

  Erfaringsmæssigt bruges der ca. 1½ patron pr. lerdue. Prisen for lerduer og patroner kan ses i prislisten. Typisk skyder nybegyndere ca. 40 -50 lerduer pr. person. Ved et arrangement med 10 – 20 skytter tager skydningen ca. 2 timer, samt en time til spisning eller pause. Ved arrangementer afholdes der en introduktion om skydningens afvikling og sikkerhedsregler på ca. 10 minutter inden skydningen startes.
  Bjælkehuset kan også lejes uden skydebanen åbnes, til fødselsdage, jubilæer, konfirmationer, polterabend og andre begivenheder. (Dog ikke ungdomsfester)  I de omliggende arealer er der rig mulighed for spadsereture, mindre konkurrencer, masser af fri plads til børnene og ingen trafik. Ønsker man kun at leje bjælkehuset kan det gøres hele året rundt. Klik på priser i menuen til venstre og se vejledende priser.